Kunstwerken van Wim Zorn werden in de afgelopen 10 jaren meermalen exclusief getoond door o.a. Galerie Terbeek (Beetsterzwaag) en Galerie Ariana (Den Haag).

Het grote internationale publiek zag zijn werk in Antwerpen, Gent, Mannheim, Hamburg, Dubai, Florence, Bologna, New York en Las Vegas. In laatstgenoemde stad vind u een werk van Wim in de permanente collectie van het Southern Nevada Museum.

In Nederland werd zijn werk getoond op beurzen als Primavera Rotterdam, Open Art Fair Utrecht, Arti 10 Den Haag. Wim van der Beek/kunstrecensent en gastconservator, en Hans Paalman museumdirecteur, schreven een artikel over zijn werk en leven.

Internationaal kwam Wim in de publiciteit door artikelen van o.a. Milton Fletcher en Tchera Viyego in New York Arts en Dr. Helmut Orpel voor " Der Kunsthandel " Mannheim. Josine Croin besteedde aandacht aan Zorn ten gelegenheid van de Art Acquire Exhibitions in Dubai.

Schilderijen en ruimtelijke werken van Wim Zorn zijn in bezit van bedrijven en particuliere verzamelaars in Nederland, Belgiƫ, Engeland, Duitsland, Oostenrijk en de Verenigde Staten.